Isolera golv

Behöver du hjälp med att isolera golv? Vilket golv du än har; trä, laminat eller betong, så kan du här söka och få offerter om du vill isolera golvet. Om du inte vill, kan eller har tid att göra jobbet själv kan du som privatperson eller företagare få en uppfattning om kostnaden och tidsåtgången. Det spelar ingen roll om det rör sig om golvet hemma, i källaren, på vinden, i förrådet eller på kontoret – här finns offerter för alla slags jobb.

Om golvet är bra isolerat eller inte märks ganska snart så fort det blivit kallare. Ett välisolerat golv ska man kunna gå på, utan att frysa om fötterna eller känna att man behöver ha skor inne. Då tränger inte kyla och fukt upp från grunden och det finns inget som kyler underifrån. Kanske finns en källare under huset som gör golven kalla.

Passa på att ta in offerter och isolera ditt golv och slipp på så sätt alla stelfrusna tår i vinter!

Både skönt och ekonomiskt med isolerade golv

Att se till att få golvet riktigt isolerat har främst två fördelar. Den första är uppenbar, nämligen att det blir varmt och skönt under fötterna när du går över golvet. Detta är en ovärderlig känsla efter att ha pinats med ett kallt golv under en allt för lång tid.

Den andra fördelen handlar om ekonomi. Ett välisolerat golv gör nämligen att du sparar energi, vilket i förlängningen leder till minskade uppvärmningskostnader. Att se till att få golvet riktigt isolerat av ett proffs blir med andra ord till en vinstaffär på några års sikt.

Jämför hantverkare och spara pengar 

Genom vår tjänst hittar du hantverkare som kan utföra alla typer av golvisoleringar – både stora och små arbeten.

Det är svårt att skapa sig en prisuppfattning innan hantverkare har kontaktats. Därför är det så viktigt att på ett lätt sätt kunna komma i kontakt med flera professionella och ta del av deras prisförslag. 

Glöm inte heller att du som privatperson har rätt till ROT-avdrag, vilket ytterligare sänker kostnaden för arbetet. 

Behöver du hjälp av företag som är experter på att isolera golv?


Via vår tjänst kan du gratis samla in offerter från byggfirmor och få prisförslag på det arbete du behöver ha utfört.

Att själv hitta bra isoleringsfirma till rätt pris för en golvisolering kan vara tidskrävande och mödosamt, efter att du har fyllt i vårt formulär kommer du få prisförslag från upp till fem olika leverantörer och du väljer sedan själv vilken du går vidare med.

Behöver du hjälp med att isolera golvet? Har du ofta kalla fötter? På sommaren kan det kännas skönt med ett svalt och lite kallt golv att gå på, men på vintern är det inte lika behagligt. Om fötterna är kalla så kyls även kroppen ner. Bor du i ett äldre hus, där golvet är dåligt isolerat, kanske du inte klarar dig utan tofflor inne under vinterhalvåret. I så fall kan det vara läge att isolera ditt golv!

Om du behöver isolera eller tilläggsisolera golvet så kan du här på ett snabbt och enkelt sätt ta del av offerter från byggfirmor som kan allt om isolering. De hjälper dig att få golvet varmare och skönare och kan även byta golvet och lägga in golvvärme. 

Har du tänkt att byta hela golvet så kan det isoleras uppifrån, och då kan du även glädjas åt ett nytt, snyggt och blankt golv. Vill du inte bryta upp det går det att isolera golvet underifrån, från till exempel krypgrunden. I vilket fall som helst är kalla fötter ett minne blott efter en isolering.
 

Sänk arbetskostnaderna och energikostnaderna

Ett dåligt isolerat hus ger upphov till högre uppvärmningskostnader. Och det gäller även ett dåligt isolerat golv. Är dina fötter som istappar under vintern är risken stor att ditt golv inte isolerar tillräckligt väl, och den enda lösningen på det är inte att installera golvvärme (även om det förstås är mycket trevligt), utan att helt enkelt låta en kunnig hantverkare utföra en rejäl isolering.

Hitta din prisvärda hantverkare genom oss

Material, omfattning, typ av isolering och eventuellt extraarbete är alla faktorer som spelar in när ditt slutpris beräknas för en golvisolering.

Se till att använda vår offertförfrågningstjänst och jämför prisförslag, så säkerställer du att du anlitar den mest prisvärda hantverkaren för att utföra jobbet.

Med ROT-avdraget får du dessutom ännu lägre pris på arbetet.

Vintern är lång och kall – så se till att fixa en behaglig golvtemperatur redan idag!

Våra senaste förfrågningar

 • Jonas bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Har ett gammalt hus med sågspån i trossbotten, vill ha hjälp med att spruta isolering i hålrummet som blivit mellan golv och sågspånet.
  Har mät hålrummet på ett parställen och ligger runt 2- 2,5 cm.
  Bottenplan är 76kvm.
 • Olle bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
 • Natalie bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Offert förrådsisolering

  Kedjehus med förråd på platta som vi önskar isolera för vinteranvändning. Ca 10 kvm.
 • Jeremiah bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Hey

  Body Revolution - Medico Postura™ Body Posture Corrector
  Improve Your Posture INSTANTLY!

  Get it while it's still 60% OFF! FREE Worldwide Shipping!

  Get yours here: medicopostura.com

  Thank You,

  Jeremiah
  Isolering - offert och prisförslag på isoleringsarbeten
 • Caroline bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Isolera ett uteförråd på ca 3x3 m så man kan sova i. En vägg mot redan isolerat rum. Nuvarande skick endast panel. Vill ha ett fönster i.
 • Muhammed bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  tilläggsisolera och inreda vinden.
  Lottagatan 8, 70365 Örebro
  Förtagg, privat eller förening..
 • Ernest bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Tilläggsisolera krypvind med lösull. Ca 5 cm.Lågt utrymme ca 50 cm. Man måste krypa in. Ca 80 kvm.
 • Alexandra bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering
  Isolering av ett kallförråd på 7 kvm

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.