Få offert från företag som kan hjälpa dig

Beskriv behovet

Beskriv vad du vill ha hjälp med

Gratis offerter

Ta emot och jämför
upp till 5 offerter

Välj företag

Välj det företag du vill anlita

Isolera förråd

Behöver du hjälp med att isolera förråd?

Förr i tiden isolerades det med träspån och torv, men i dag används främst linull, skumplast, mineralull, fogskum eller behandlad cellulosa. Men det räcker inte bara med isoleringen, för det ska fästas på ett riktigt sätt och sedan ska den vara torr när den sätts upp. Det är mycket att tänka på med isolering. Här kan du söka offerter på isolering av förråd.

Har du kanske sedan länge funderat över att ni skulle behöva extra utrymme eller ett rum till. Då kan det vara dags att göra slag i saken och samtidigt få ut en massa saker som säkerligen står i förrådet och samlar damm.

Vissa isolerar sina förråd och låter bygga om dem till en förvaringsplats för bilen, en bastu eller ett sällskapsrum. Vad du än har för planer, så är en kostnadsfri offert en god start. Den ger dig en uppskattning av kostnaden och arbetstiden.

Att hitta rätt hjälp för isoleringen av förrådet har aldrig varit enklare, prova du också.

Varför bör jag anlita professionell hjälp för att isolera förrådet?

Att isolera förråd är ett jobb som många väljer att göra själva, och visst går det bra om du bara har rätt förkunskaper.

För att arbetet ska bli riktigt bra utfört krävs dock att du vet hur det ska göras på ett effektivt sätt och inte minst vilket material som ska användas. 

I förråd blir det ofta kallt och om du ska förvara kläder eller värdefulla föremål som inte tål kyla och fukt så bra så är det av yttersta vikt att du väljer rätt isoleringsmaterial och i vissa fall även målarfärg som tål kyla.

Få arbetet riktigt gjort och spara pengar

Givetvis kan det svida lite i plånboken att behöva anlita någon för att utföra ett isoleringsjobb i förrådet. Dels ska materialkostnaden täckas och sedan tillkommer arbetskostnader. 

Men tänk då också på att om du får arbetet riktigt gjort av ett proffs från början så är det också en investering för framtiden. Förrådet kommer att vara välisolerat och fritt från fukt och kyla i många år framöver. 

Dessutom ger isoleringsarbete rätt till ROT-avdrag, vilket ger en rejäl sänkning av priset på arbetskostnaden.

Ta in offeter för att isolera förrådet

Ta in offerter från skickliga hantverkare – det tjänar du och ditt förråd på!

Behöver du hjälp med att isolera förråd eller har du tänkt att göra något av förrådet? Ett extra rum eller bara göra det mer dugligt för förvaring av allehanda saker året runt?

Nackdelen med kalla förråd är att det inte går att förvara all sorts mat, elektronikprodukter eller vätskor därinne på vintern. Förutom det, så kan ett förråd även bli ett utmärkt extra rum för det äldsta barnet som vill bo lite mer för sig själv. Här hittar du i vilket fall som helst offerter från byggföretag som kan hjälpa dig som privatperson eller företagare att isolera förrådet. Helt gratis och utan förpliktelser, bara att söka och hitta den hjälp du behöver oavsett storleken på ditt förråd.

Du kan på ett enkelt och smidigt sätt få hjälp av en branschkunnig som isolerar förrådet på rätt sätt med passande isoleringsmaterial. Du slipper skära och fästa isoleringen och du får jobbet utfört på ett snabbt och professionellt sätt.

Isolera ditt förråd med hjälp av en fackman och skapa lite extra utrymme!

Fukt och kyla ett problem i många förråd

Förrådsutrymmen är ofta belägna högre upp i hus, eller i källare, där det vanligtvis är kallare och fuktigare. 

Detta kan medföra problem om du exempelvis förvarar kläder där eller andra föremål som inte mår bra av fukt. Risken för att mögel ska utvecklas är dessutom överhängande.

Om förrådet är stort nog att användas som ett extrarum är det förstås inte heller lämpligt så länge inte dessa problem är åtgärdade. 

Med rätt kunskaper och material kan dock även det mest dragiga och fuktiga förrådet isoleras perfekt. Ofta behövs särskilda isoleringsmaterial och ibland även en ommålning med en färg som tål kyla.

Ta första steget mot ett isolerat förråd

Vi har genom vår offertförfrågningstjänst gjort det möjligt för såväl företag som privatpersoner och föreningar att snabbt komma i kontakt med prisvärda och kompetenta hantverkare som utför isoleringsarbete.

När du som privatperson får dina offerter bör du också kontrollera så att ROT-avdraget är medräknat i kostnadsförslaget. Det gör nämligen att kostnaden för förrådsisoleringen sänks ytterligare!

Våra senaste förfrågningar

Sandra bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering

Vi önskar hjälp med att isolera vårt förråd som är ungefär 10 kvm stort. Idag är det inte möjligt att förvara verktyg och dylikt, av den anledningen önskar vi isolera förrådet.

Susanna bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering

Hej, jag kontaktar er åt min BRF:s vägnar då vi skulle vilja ha en offert för tilläggsisolering på vinden. Vi är 12 lägenheter fördelat på två trapphus. Finns det möjlighet att vi kan boka in ett besök för att få en offert?

Miran bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering

Isolera vinden som är på 120 km2. Nyttt tak men problem med uppkommet mögel (litegrann) idag är det sågspån och vi vill isolera vinden och ta bort sågspån.

Joakim bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering

Isolering i innertak. Huset är rest och nu ska det börjas med det invändiga och då behövs det isolering i taket.
Huset finns i Vemdalen/Storhogna och snickarna kommer att börja detta arbete närmaste veckorna och skulle då behöva offert och hjälp med detta arbete. Utgår…

Paschalis bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering

Jag vill ha en förråd på ung. 3kvm isolerad så jag kan ha 10 grader inne på vinter.

Amed bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering

Tilläggsisolering kattvind.

Charlotta bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering

Isolera ett förråd på tomten, ca 10-12 kvm. Köpt nyproducerat hus med oisolerat förråd.

Mats bad om offert för Bygg & hantverkare - Isolering

Isolera förråd 7 m2
Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?
Anmäl ditt intresse här.